Модни тенденции в маникюра 2018 г.


Честита първа пролет приятели, днес ще ви запозная с темата за маникюра през 2018- та.
Не съм споменавала в предните си статии, но освен сватбен агент съм и професионален маникюрист, скоро ще ви запозная с моята работа.

През тази година залагаме на различни форми и голямо разнообразие от цветове.

Формите

Квадратен овал или квадратни нокти със заоблени краища, това е една от най- любимите ми форми. Дължината е средна и една от най- удобните за дами, които работят с ръцете си. Формата придава много нежност на ръката, а в комбинация с добре подбран нежен цвят това е най- добрият маникюр.


И тази година изпъкват бадемовите форми - те са много женствени и издължават пръстите, като придават много женственост на ръката. Но ако искате да предадете модерен контраст заложете на металиковите отблясъци в комбинация с тъмен цвят.


За дамите, които са любителки на дългите нокти, ето и една актуална форма за Вас в комбинация с подходящия цвят и декорация ще бъдете неотразими.


Цветове

В цветовете ще започнем от класиката, а именно червеното то продължава да е на мода, само че с една малка подробност, която ако спазваме ще сме модерни през всички сезони, а именно неговите тонове. Тази година правилото е колкото по- топъл е месецът, толкова по- ярък е нюанса на червеното и следователно през студените зимни месеци залагаме на цвят, които ни напомня за чаша червено вино.
Та като говорим за класика и през 2018- та черното е на гребенът на вълната.



Тенденцията с металните отблясъци остава актуална и през този сезон. Освен това ще виждаме и много от тоновете сивото по ръцете, но не в скучните му варианти, а в комбинация с най- различни под тонове на лилаво, зелено и синьо.



Декорации

Ще разочаровам много от любителките на кичозните декорации, но тази година те не са сред модните тенденции. Но може да заложите на дизайн с геометрични форми и линии, които са много актуални, както и златистите елементи в различни форми.


Най - интересният дизайн ще бъде всички нокти за бъдат в безцветен или телесен цвят и само един или два нокътя да бъдат лакирани в ярки цветове. 
В дизайна продължават да са актуални така наречените 3D елементи, като перли, камъчета и др.



Скъпи дами не забравяйте въпреки модните тенденции, да бъдете себе си и да носите, това което Ви харесва!

Ако тази статия Ви е била полезна, моля оставете LIKE или коментар.
Може да се свържете с мен тук:

https://www.facebook.com/svatbenaagenciqmariposa/

https://www.instagram.com/mariposa_handmade_art/

https://www.pinterest.com/dimitrovaralica/pins/

Снимки: Pinterest

Коментари

Популярни публикации от този блог

Покани за Кръщене

Картичка за кръщене

Покана за кумове в лилаво