Тенденции за грим + съвети за булчински грим 2018 г.

Тенденциите в грима 2018 година.



Здравейте скъпи посетители и читатели на блогът ми. Днес ще Ви разкажа за тенденциите в гримът за 2018 г.


Започваме с ярките цветове на сенките, които са модерни нанесени в графична форма с широк щрих и присъства само един наситен цвят.


Ярко червено червило

В последните години са на мода ярките червила и естествено  класиката на червеното червило, но през тази година ще е на мода не просто червено, а направо наелектризиращо- почти неоново. 
Топ гримьорите залагат, както на червен цвят с оранжев полутон, които е нанесен плътно по контура на устните, така и на бляскавите устни с неясен контур.

Грим в една гама.


Тази тенденция залага на образ изцяло изпълнен с руж в нежно розовата или прасковена гама, като основният акцент е гланца и червилото да бъдат в тон. Този грим е подходящ за дамите, които обичат естествените и меки тонове, без натрапващ цвят.



Очна линия и акценти в миглите.





Очната линия продължава да е актуална и тази година освен наситената дебела, черна очна линия, актуални са графичните и котешки извитите линии. През 2018 - та в широката палитра от цветове място намери и белият цвят.
За любителките на миглите и тази година на мода са плътно извитите мигли, които могат да послужат, като акцент в ежедневният грим.




Време е за блясък през 2018 - та.

Като започнем от златните елементи в сенките и червилата, които са писъкът на модата се прехвърляме и на така модерните перли, скъпоценни камъни и пайети, които може да залепите на клепачите и около очите като използвате лепилото за мигли. Със сигурност с тези две тенденции ще привлечете погледите. Но не забравяйте, чe всичко трябва да е в рамките на добрият вкус и не прекалявайте с блясъците.






Съвети за булките през 2018- та година


Гримът на всяка булка е една от най- важните части. Той трябва да бъде изискан и в същото време романтичен, да е съобразен с изискванията на булката, нейната рокля, бижута и прическа.
Естествено и при този вид грим се спазват тенденциите за гримът през годината, но най- важно е желанието на дамата и това, как тя иска да изглежда. Хубавото през 2018 - та е, че са модерни, както семплият грим, така и ярките и наситени цветове.




Скъпи дами, моят съвет към Вас е да се доверите на добър гримьор, които да разбере какво искате и да изпълни Вашето желание, ако не сте сигурни в изборът си или по принцип не се гримирате, силно препоръчвам да отидете на пробен грим, за да са изяснени подробностите и в най- хубавият ден да избегнете опасност от разочарования. 
Бъдете себе си!

Надявам се с тази статия да съм Ви била полезна! Ако имате въпроси не се колебайте и ми пишете, ако статията Ви е харесала, моля дайте ми един лайк или просто споделете с приятелка. 
Чао и до следващият път!

Може да ме намерите тук:
https://www.instagram.com/mariposa_handmade_art/
https://www.facebook.com/svatbenaagenciqmariposa/
https://twitter.com/RalitcaD

Използваните снимки са от: flickriver, pixabay

Коментари

Популярни публикации от този блог

Покани за Кръщене

Картичка за кръщене

Покана за кумове в лилаво