Тенденции при сватбите част 2


Вдъхновения за големият ден!

Скъпи читатели и приятели това е втората статия посветена на тенденциите при сватбите през тази година.
Организацията и планирането на сватба се превръща в истинско приключение!
 Затова има хора и агенции, като мен, които ще направят приключението Ви по лесно и приятно.

Продължаваме с драматичните тонове,както казах и в предната статия. Освен бургундско червено, модерни са тъмно зеленото и дори черните нюанси. Наситените цветове създават чувство за комфорт и уютна обстановка, която ще впечатли Вашите гости. Но нека не забравяме, че тази тенденция е за по- смели и дръзки двойки, затова ако не сте сред тези хора отново напълно в крак с модата имате възможност да съчетаете меки и светли тонове с по- тъмни акценти.


Стилове

Романтиката продължава със стилът "Шаби шик (Shabby chic)", който възниква в края на 80- те години на XX -ти век. Рейчъл Ашуел е дамата обявена за негов автор.
За да оформите своето събитие в този стил използвайте автентични или изкуствени старинни мебели, свещници, рамки, скринове, перли, стари бижута и други детайли, които биха подчертали този стил. Основните тъкани са лен, памук и дантела, а за прибори ще е добре да заложите на старинни сервизи, чайници и чаши.
Най- подходящите цветове за "Шаби шик" са нюансите на бежово, розово, сиво, мента, и синьо в комбинация със така нареченото старо злато.
Този стил е подходящ за романтичните дами, ще вметна, че като завършек на стайлинга на булката в този стил е много подходяща прическата с небрежните къдрици допълнени с венец от живи цветя. За да въдете в перфектно съчетание със своят младоженец изберете тиранти и папионка, като характерни за стилът.





Като обобщение на модните тенденции бих казала, че 2018- та е завладяна от романтичните и приказни стилове, като: "Рустик", "Винтидж", "Лукс и драма", "Романтика и приказка", но не забравяйте за Вашият ден изберете, това което най- добре подхожда на вашият стил, дори да не е последен писък на модата, все пак той ще говори за Вас и Вашето събитие.

"Рустик"



                                                                         "Винтидж"




                                                                 "Лукс и драма"


 

 

                                                        "Романтика и приказка"






Ако искате съвет или съдействие за организацията на най- важният ден за Вас, не се колебайте да се свържете с мен!
Използваните снимки са от Pinterest.

Може да посетите фейсбук страницата ми https://www.facebook.com/svatbenaagenciqmariposa/ ,
както и да ме последвате в Instagram: https://www.instagram.com/mariposa_handmade_art/


Коментари

Популярни публикации от този блог

Покани за Кръщене

Картичка за кръщене

Покана за кумове в лилаво